Tietosuojaseloste

Euroopan unionin tietosuoja-asetus GDPR (The General Data Protection Regulation) tulee voimaan 25. toukokuuta 2018. Asetuksen tarkoituksena on yhtenäistää tietosuojakäytäntöjä ja helpottaa jokaisen EU:n kansalaisen omien henkilötietojen tallentamisen ja käytön seuraamista.

Henkilötietojen kerääminen ja käyttäminen

Pidämme hyvää huolta henkilötiedoista, ja käytämme hallussamme olevia tietoja vastuullisesti.

Keräämme henkilötietoja verkkokauppamme asiakkaista asiakasrekisteriin rekisteröitymisen ja tilaamisen yhteydessä. Lisäksi keräämme henkilötietoja kanta-asiakkaistamme ja kasvattajakerhon asiakkaista.

Käytämme henkilötietoja asiakkaan tilausten käsittelyyn, muuhun asiakassuhteen hoitoon sekä rekisteröityneille asiakkaille suunnattuun markkinointiin. Keräämiämme henkilötietoja käytetään ainoastaan Auran Tassupuodin omaan suoramarkkinointiin, jollei asiakas ole suoramarkkinointia kieltänyt.

Keräämämme tiedot

  • Asiakasrekisteriimme tallennetaan ne tiedot, jotka asiakas on täyttänyt www.aurantassupuoti.fi -sivuston asiakkaaksi rekisteröityessään tai luovuttanut liittyessään kanta- tai kasvattaja-asiakkaaksi.

  • Tiedot asiakkaiden tilauksista, toimituksista ja palautuksista.

  • Sähköisen uutiskirjeen tilaajatiedot.

Voit tarkistaa omien henkilötietojesi käytön

Tietosuoja-asetuksen mukaan jokaisella on oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on kerätty, ja miten niitä käytetään.

Voit pyytää tulosteen omista tiedoistasi lähettämällä allekirjoitetun kirjallisen pyynnön postitse osoitteeseen Auran Tassupuoti, Meijerikuja 1, 21380 Aura tai sähköpostin liitteenä osoitteeseen info@aurantassupuoti.fi.

Yllä mainittuihin osoitteisiin voit ilmoittaa myös, jos et jatkossa halua saada meiltä postia ja tiedotteita.

Tietojen luovuttaminen

Emme luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille.

Tietojen siirto ulkomaille

Säilytämme henkilötietoja Euroopan talousalueella (ETA) tai maissa, joissa on vastaava tietosuojan taso. Tällaisissa maissa on vastaavat lait kuin Suomessa koskien tietojasi.

Yritystiedot

Pet Gallery, Auran Tassupuoti, y:tunnus: 2451052-3, Meijerikuja 1, 21380 Aura

Puhelin: 040 414 6414 Sähköposti: info@aurantassupuoti.fi Kotisivut: www.aurantassupuoti.fi