Power of Nature Cookie´s Choice 2 kg

Power of Nature Active Cat Cookie's Choice - kana ja luomuriisiLuonnonmukainen Super Premium täysravinto kaikenikäisille ja -rotuisille kissoille Raaka-aineet:
Me käytämme kuivattua ja tuoretta kananlihaa sekä kananmunia. Kananliha ja kananmunat ovat parhaita proteiinin lähteitä - kissan elimistö pystyy käyttämään ne yli 92% hyväkseen.
Täysjyväriisi antaa energiaa, se on antiallergeeninen (sopii allergikoille) ja hellä vatsalle.
Turkkia ja ihoa hoitavat elintärkeät Omega 6 ja Omega 3 rasvahapot, joiden suhde on Power of Nature ruuissa ihanteellinen: 4:1. Suurin osa kissanruuista sisältää liian paljon Omega 6:tta ja vain vähän Omega 3:a, mikä on todettu (Utrechtin yliopiston tutkimus) epäsuotuisaksi mm. immuunipuolustuksen ylläpitoon.
Käytämme kananrasvaa ja lohiöljyä rasvahappojen lähteenä, sillä kissan elimistö ei pysty käyttämään kasvirasvoja tehokkaasti hyväkseen.                                  Ei sisällä keinotekoisia lisäaineita, arominvahvenneita, väriaineita tai säilöntäaineita Säilyvyys varmistetaan luonnonmukaisilla vitamiineilla (vitamiini E ja C) Korkealaatuinen luonnonmukainen super premium täysravinto kaikille kissaroduille ja kaiken ikäisille kissoille

25,90 €

Tuoteseloste:
Kuivattu kananliha, täysjyväriisi, tuore kananliha, kananmunia, kananrasvaa, kananmaksaa, pellavansiemeniä, lohiöljyä, alfalfa, kuivattu omena, porkkana, lesitiini, voikukan lehtiä, persilja, tauriini, prebiootit, kivennäisaineet, vitamiinit.
Valmistusaineet:
Proteiini 35%
rasva 21%
kuitu 2%
mineraalit 6%
kosteus 8%
kalsium: fosforia 1.37:1
magnesium 0,12%
Omega 6 4,95%
Omega 3 1,19%,

‎Kg: A-vitamiinia 22999 IU, D3-vitamiinia 1000 IU, E-vitamiinia (alfa-tokoferoli) 400 IU, C-vitamiinia 500 mg, kuparia (optimin kuparichelaattina) 20 mg, tauriinia 3500 mg. Antioksidantti: sekalaiset tokoferolit (E-vitamiini). Sisältää CATactive-Complex: kaikki kissoille tärkeitä vitamiineja, kelatoituja kivennäisaineita sekä prebiootteja FOS / MOS.‎